Software PHP Developer

Solliciteer nu

Software PHP Developer

Wij zijn Natuurhuisje.nl - onderdeel van Ruralhut.com. Gestart als online ontmoetingsplek voor eigenaren van vakantiehuisjes, uitgegroeid tot internationaal tech-bedrijf met meer dan 100.000 boekingen en 250.000 fans op facebook. Wij gaan als een speer en met een team van 20 online specialisten zijn wij inmiddels ook over-de-grens succesvol. Onze groei vraagt om versterking.

FULL-TIME · BREDA

WIE ZOEKEN WIJ?

Jij wordt medeverantwoordelijk voor de doorontwikkeling, performance en schaalbaarheid van onze high-traffic B2C webapplicaties. Onze architectuur staat als een huis. Opgezet volgens SOLID en gebouwd met PHP7 (Symfony 3.4), MySQL, Redis, REST, RabbitMQ, Solr en Docker. Maar betere tools en technieken zijn altijd welkom. Wij werken agile en in sprints van 2 weken. Deze sprint zijn wij bezig met het inbouwen van een messagingtool zodat huurders kunnen chatten met verhuurders.

+ Jij ontwikkelt goede code.
+ Jij wil werken voor een high-traffic B2C platform.
+ Jij bent geen fulltime codeklopper.

WAT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

+ Salaris tussen 2.800 en 3.800 euro bruto per maand.
+ Jaarcontract met uitzicht op vast.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Ruimte om nieuwe tools & technieken te gebruiken.
+ Cursussen en trainingen om nog beter te worden.

MEER WETEN?

Reageer met of zonder uitgebreid CV. Wij plannen graag een kopje koffie met jou en één van onze developers. Bellen of whatsappen kan ook via: 06-28500972 of stuur een e-mail naar vacatures@natuurhuisje.nl.

Do you speak English? So do we! Please save us some time and only respond if you already live in the Netherlands. No agencies please :)