SEA marketeer

Solliciteer nu

SEA marketeer

Mensen dichter bij de natuur brengen en verwachtingen keer op keer overtreffen: dát is Natuurhuisje. Op dit moment zijn we in Nederland en België marktleider voor vakantiehuizen midden in de natuur, maar ook in Duitsland hopen we de komende jaren succesvol actief te worden onder de naam 'Ruralhut.de'! We werken dagelijks met veel passie voor het concept aan het bereiken van ons ambitieuze doel: ‘natuurhuisje’ in de Dikke van Dale krijgen! Help jij ons met het bereiken van dit doel? Dan zien we jouw motivatie graag tegemoet!

'Vakidioot', 'SEA tovenaar', 'de koning van zoekmachine optimalisatie'. Zomaar wat termen die jou het beste doen omschrijven! Google Adwords en Google Analytics kennen geen geheimen voor jou en al jouw beslissingen baseer jij op data. Perfecte campagnes bestaan voor jou niet, jij ziet tot op detail altijd ruimte voor verbetering. Als SEA specialist word je binnen Natuurhuisje volledig verantwoordelijk voor alle Google Adwords, Bing en remarketingcampagnes, waar jij met veel liefde, zorg en vooral passie verantwoordelijkheid voor neemt. Ben jij deze 'SEA baas'? Solliciteer dan direct!

FULL-TIME · BREDA

SEA marketeer

Missie
Het is jouw missie de omzet te verhogen door het optimaal benutten van Google Adwords, Bing en remarketingcampagnes. Dit doe je door middel van het effectief inzetten van deze verschillende marketingkanalen en overzicht te behouden op de door jou opgestelde KPI’s.

Doelen
-de omzet in 2018 met X%* verhogen t.o.v. van 2017;
-het aantal conversies uit Adwords laten stijgen met 20%;
-de ROI maximaliseren naar 20%;

Competenties
Jij hebt passie voor ons concept;
jij bent een teamplayer en overtreft verwachtingen;
je denkt duurzaam;
je bent een expert in Google Adwords en Google Analytics;
je bezit uitgebreide Excel kennis en rapportage vaardigheden;
jij kunt aan de hand van cijfers kansen en problemen herkennen;
je hebt passie voor e-commerce;
jij beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.

*Benieuwd wat er op de plaats van de X bij de omzet moet komen en denk jij tevens aan de bovenstaande competenties te voldoen? Dan zien wij jouw motivatiebrief + CV graag tegemoet!

Wat wij bieden
Een goed salaris;
een vette werkplek, al voelt het niet als werk;
collega's die je leren tafeltennissen als een pro;
24 vakantiedagen, hopelijk allemaal in een natuurhuisje;
8% vakantiegeld;
reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats;
cursussen en trainingen zodat je nog meer een eindbaas wordt dan dat je al bent;
gave teamuitjes met (te) fanatieke collega's.