Teamlead Marketing

Solliciteer nu

Teamlead Online Marketing

Mensen dichter bij de natuur brengen en verwachtingen keer op keer overtreffen: dát is Natuurhuisje. Op dit moment zijn we in Nederland en België marktleider voor vakantiehuizen midden in de natuur, maar ook in Duitsland hopen we de komende jaren succesvol actief te worden onder de naam 'Ruralhut.de'! We werken dagelijks met veel passie voor het concept aan het bereiken van ons ambitieuze doel: ‘natuurhuisje’ in de Dikke van Dale krijgen! Help jij ons met het bereiken van dit doel? Dan zien we jouw motivatie graag tegemoet!

's Nachts droom jij van influencers, SEA, SEO en Google Analytics en op verjaardagen word jij vermeden vanwege jouw fanatisme in het praten over online marketing. Bij Natuurhuisje zoeken wij zo een 'vak-gek', die als Teamlead Online Marketing de marketingstrategie van Natuurhuisje gaat bepalen en het online marketing team op een gestructureerde manier weet op te zetten en aan te sturen. Jij weet ons te verbazen met een innovatief marketingplan waarmee jij nog meer 'mensen dichterbij de natuur weet te brengen' en een omzetgroei weet te realiseren waar Dagobert Duck jaloers op zou zijn! Krijg jij al talloze ideeën hoe jij de marketingkanalen effectief kan inzetten en ben jij die voorloper waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw motivatie graag tegemoet! 

FULL-TIME · BREDA

Teamlead Marketing

Missie
Het is jouw missie de omzet te verhogen door het optimaal benutten van alle marketingkanalen. Jij bent verantwoordelijk voor groei van het aantal boekingen en het verhogen van het aantal terugkerende gasten. Dit doe je door middel van het effectief inzetten van de verschillende marketingkanalen en overzicht te behouden op de door jou opgestelde KPI’s.

Doelen
-de omzet in 2018 met X%* verhogen t.o.v. van 2017;
-het aantal terugkerende gasten in 2018 met 100% laten stijgen t.o.v. van 2017;
-de conversieratio van de website binnen een jaar verhogen met 30%.

Competenties
Jij hebt passie voor ons concept;
jij bent een teamplayer en overtreft verwachtingen;
jij denkt duurzaam;
je wacht niet af, maar bent pro-actief;
Google Analytics kent geen geheimen voor jou;
jij hebt gevorderde kennis van SEO, SEA, social, mailing en conversieoptimalisatie;
jij houdt overzicht en kunt uitstekend rapporteren;
jij kunt aan de hand van cijfers kansen en problemen herkennen;
jij beschikt over HBO/WO werk en denkniveau.

*Benieuwd wat er op de plaats van de X bij de omzet moet komen en denk jij tevens aan de bovenstaande competenties te voldoen? Dan zien wij jouw motivatiebrief + CV graag tegemoet!

Wat wij bieden
- Een goed salaris;
- een vette werkplek, al voelt het niet als werk;
- collega's die je leren tafeltennissen als een pro;
- 24 vakantiedagen, hopelijk allemaal in een natuurhuisje;
- 8% vakantiegeld;
- reiskostenvergoeding afhankelijk van je woonplaats;
- cursussen en trainingen zodat je nog meer een eindbaas wordt dan dat je al bent;
- gave teamuitjes met (te) fanatieke collega's.